Мењачница Арчи – Поуздана дестинација за валутне трансакције

Налазе се на адреси Краља Петра I 35 у Бачкој Паланци и пружа квалитетне услуге откупа и продаје свих валута по најповољнијем курсу у граду,

Мењачница Арчи успешно послује већ 12 година као водеће место за валутне трансакције у граду. Налази се на адреси Краља Петра Првог 35 у Бачкој Паланци и пружа квалитетне услуге откупа и продаје свих валута по најповољнијем курсу у граду, као и брзо и ефикасно плаћање рачуна путем Pay Spot система.


Сигурна и поуздана дестинација за све валутне трансакције и сва врста плаћања.

Мењачница Арчи нуди откуп и продају свих валута, укључујући еуро, динар, марку, рубаљ и остале светске валуте као што су долар, фунта, јен, канадски долар, аустралијски долар и многе друге.

Власник мењачнице Арчи, Игор Балиновић, поседује богато искуство и стручност у области мењачких послова. Са сертификатом за мењачке послове и сертификатом за поуздано предузеће, мењачница Арчи се издваја као сигурна и поуздана дестинација за све ваше финансијске трансакције.

Једна од кључних предности мењачнице Арчи је њихова способност да вам обезбеди најповољнији курс при откупу и продаји свих валута. Без обзира да ли путујете у иностранство или сте повратник који жели да замени страну валуту, мењачница Арчи ће вам пружити најбољу вредност за ваш новац.

Поред тога, мењачница Арчи вам омогућава брзо и једноставно плаћање рачуна путем Pay Spot система. Без обзира да ли је у питању рачун за струју, воду, телефон или неки други облик свакодневних плаћања, можете се ослонити на мењачницу Арчи да ће ваша трансакција бити обављена тачно, поуздано и брзо.

Поузданост и брзина услуге су заштитни знак мењачнице Арчи.

Породица Балиновић је посвећена је пружању врхунске услуге сваком клијенту. Уколико имате питања, потребу за саветом или желите да обавите финансијску трансакцију, мењачница Арчи је ту да вам помогне. Врхунска услуга, на фантастичној локацији у центру града.

Посетите мењачницу Арчи на адреси Краља Петра Првог 32 и проверите зашто је мењачница Арчи сигуран избор за све валутне трансакције и плаћање рачуна многих наших суграђана.

Контакт: 

Радно време: Од 07:00 до 21:00 час

Недеља: Од 07:00 до 14:00 часова

Краља Петра Првог 35, Бачка Паланка (У објекту Подунавља)

Контакт телефон : 021/ 751-902

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here