Прогноза времена за наредних седам дана

Какво нас време очекује?

Foto: Pixabay

Данас у Србији облачно са слабом кишом повремено. Већа је шанса за кишу у јужној, југозападној и источној Србији, а мања на северу Србије где ће преовлађивати суво време у већини крајева.


На планинама ће падати слаб снег. Ветар слаб до умерен источни и југоисточни, у јужном Банату појачан. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура од 0°Ц до 4°Ц, а максимална од 4°Ц до 7°Ц. Увече суво. Температура у 22х од 2°Ц до 5°Ц.

У Војводини облачно и претежно суво време, мада је могућа краткотрајна слаба киша понегде. Ветар умерен источни и југоисточни, у јужном Банату појачан. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура од 1°Ц до 3°Ц, а максимална од 4°Ц у Сомбору до 7°Ц на југу Баната. Увече суво. Температура у 22х од 2°Ц до 4°Ц.

Време наредних дана

У четвртак облачно са слабом кишом повремено. На планинама ће падати слаб снег изнад 800 мнв. Ветар слаб до умерен источни и североисточни. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура од 1°Ц до 3°Ц, а максимална од 3°Ц до 6°Ц. Увече слаба киша која се премешта ка северу. Температура у 22:00 од 1°Ц до 4°Ц.

У петак облачно са слабом кишом на северу, а у централним и јужним пределима суво. Падавине поподне престају и на северу Србије. У суботу суво уз мањи пораст температуре и променљиву облачност са сунчаним интервалима. Почеће поново да дува умерен до појачан југоисточни ветар у поморављу и подунављу. У недељу ветровито и облачно са слабом кишом у јужним и централним пределима, а крајем дана и на северу Србије киша.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here