Снег у Бачкој Паланци, екипе зимске службе на терену

Путеви су проходни, али се препоручује опрез

Фото: БАП ВЕСТИ

У Бачкој Паланци снег пада од око 22 часа синоћ. Како сазнајемо од координатора бачкопаланачке зимске службе, Душана Ђукића, седам екипа је од ноћас од 2 часа на терену.


„Вршило се посипање са соли и ризлом свих путева и улица у надлежности Општине Бачка Паланка. У Визићу има и неколико цм снега на путу па је било потребно и чишћење. Четири екипе су и даље на путевима, на сремској страни и у граду Бачка Паланка. Путеви су проходни, али се препоручује опрез“, поручио је Душан Ђукић.

Време данас ће бити облачно и хладније са суснежицом и снегом. Ветар умерен северних праваца. Притисак испод нормале. Јутарња температура око 0, максимална 3 степена. Увече слаба суснежица и снег.

Време наредних дана

У понедељак претежно облачно са повременом кишом на југу и истоку Србије, а на западу и северу са суснежицом и влажним снегом понегде. Биће и сувих интервала, а облачност се премешта од југозапада ка северу и североистоку уз спорадичне падавине. Ветар северни и североисточни. Притисак изнад нормале.

Јутарња температура од 0, на северу до 5, на југу, а максимална од 3, на северу и западу до 10 степена на југу Србије. Увече киша, суснежица и снег. У среду облачно са кишом повремено.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here