Пројекција филма „Повезивање тачкица“ у Музеју града

Филм обрађује тему менталног здравља уз помоћ гласова младих људи широм света. Након пројекције филма биће одржана дискусија

Пројекција филма „Повезивање тачкица“ са дискусијом биће одржана у суботу 15.10. у Музеју града у Бачкој Паланци са почетком у 17 часова.


Филм „Повезивање тачкица“ је документарни филм на тему менталног здравља ауторке Ноеми Вајс, вишеструко награђиване списатељице, редитељке и продуценткиње. Ово је први документарни филм који обрађује тему менталног здравља уз помоћ гласова младих људи широм света. Овај интиман и искрен филм расветљава психолошке кризе младих, а уз то открива и инспиративне начине на
које се могу померити границе и предузети нешто.

Омладинска престоница Европе Нови Сад/ОПЕНС у сарадњи са УНИЦЕФ-ом и са Фестивалом еколошког позоришта за децу и младе организује пројекцију филма “Повезивање тачкица” које ће пратити дискусије вођене од стране фацилитатора/ки.

Циљ дискусије по завршетку пројекције филма јесте да удружи гледаоце у разговору и размишљању, да их подстакне да се укључе и спрам својих могућности пруже подршку менталном здрављу и психосоцијалном благостању младих.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here