Репертоар у Градском биоскопу од 26. до 30. априла

Три филма на репертоару

БАЧКА ПАЛАНКА – У Градском биоскопу у Бачкој Паланци од среде 26. до недеље 30. априла, биће приказана три филма.


У среду 26. априла у 19.00 часова биће приказан филм „Добро дошао кући, брате!“.

Садржај:

Шта може да се догоди када Мађар дође у словачко место у Србији? Врућа комедија из окружења Словака из Србије, снимљена у српско-чешко-словачкој копродукцији. У филму учествују глумци позоришта словачке националне мањине у Србији, заједно са словачким, српским и чешким глумцима. Марина долази код својих родитеља у Бачки Петровац да представи свог вереника, познатог писца Золтана. Упорном апстиненту и вегетаријанцу у почетку није лако у селу познатом по кобасицама и ракији. Све док сви не поверују да ће Золтан написати књигу о њима и да ће коначно постати познати широм света… скоро сви! Маринин отац Карол би требало да буде задовољан због среће своје ћерке, али долазак Золтана буди тајну која је заувек требало да остане скривена. Када сунце загреје врелу српску равницу, словачки детонатор балканског темперамента постепено креће да гори.

Од 27. до 30. априла у термину од 19.00 часова биће приказан анимирани филм „Принцеза Лате“ синхронизован на српски језик.

Садржај:

Недавна суша приморала је шумску дружину да чува воду пажљивије него иначе. Једини начин да шума поново добије воду јесте да се врати магични водени камен који је украо Краљ медведа. Принцеза Лате, наш главни лик, преузима на себе ту одговорност. Упркос препрекама, принцеза Лате одбија да се врати назад без онога по шта је дошла, а та упорност и храброст Принцезу Лате доводи до разних догодовштина.

Од 27. до 30. априла у термину од 21.00 час биће приказан филм „Празник рада“.

Садржај:

Након десет година проведених у Немачкој, Армин у глуво доба ноћи долази у Босну и Херцеговину. Првомајски су празници, тек је ожењен, жели да изненади оца Фуду. Оца нема код куће. Комшија каже: „Ухапсише Фуду, ко зна зашто? У махали немир. Фудо да је злочинац?!“. Армин жели да сазна истину, акомшилук да прослави Празник рада.

Цена улазнице за ове пројекције је 300 динара.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here