Репертоар у Градском биоскопу за 18. и 19. март

Културни центар Бачка Паланка

БАЧКА ПАЛАНКА – У Градском биоскопу у Бачкој Паланци у суботу и недељу (18. и 19.03.) биће приказана три филма. 


Од 18.00 часова биће приказан анимирани филм „МОЈА ВИЛА ШЕПРТЉА“ синхронизован на српски језик.

Садржај:

Виолета, радознала и луцкаста вила се изгубила у људском свету. Да би се вратила у свој вилински свет, она се удружује са дванаестогодишњом девојчицом Макси и открива своју праву судбину.

Виолета је на обуци да постане зубиц́ вила, али уместо да ствара забавне играчке као права зубиц́ вила, све што она успева да направи су… љубичице. Сада јој предстоји годишњи испит: Само виле које га положе добијају драгуљ уз помоћ којег могу да пређу из људског у вилински свет, како би сакупиле млечне зубе и створиле играчку. Наравно, Виолета славно пада на овом испиту. Али она не би била Виолета ако би је то спречило у било чему. Не часећи часа, она краде мисију и драгуљ од најбоље ученице Јоланде и тако се ушуња у људски свет. Тада она завршава у Максиној новој соби, и њих две полазе у незаборавну авантуру.

У суботу, 18. марта од 20.00 часова биће приказан филм „ВИНИ ПУ: КРВ И МЕД“.

Саддржај: 

Пре много година, млади Кристофер Робин упознао је групу антропоморфних створења – Вини Пу, Сова, Зец, Прасенце и Њар у шуми од сто хектара и спријатељио се са њима. Неговао их је и хранио. На крају, Кристофер је морао да напусти своје пријатеље да би похађао колеџ – захтевајући од својих пријатеља да се поново брину сами о себи. Затим, током једне посебно хладне зиме – створења на ивици глади одлучила су да преживе, тако што су појели једног од својих најдражих пријатеља – Њара. Тада су постали дивљи и развили су мржњу према целом човечанству, а посебно према Кристоферу Робину.

Пет година касније, Кристофер Робин се враћа у шуму како би се поново спојио са својим пријатељима из детињства и доказао својој жени да они нису измишљени. Затим се упознајемо са групом пријатеља – Марија, Џес, Алиса, Зое и Лара. Одлучиле су да побегну од урбаног начина живота, на дигитални детокс и одмор у удаљену колибу у шуми.

Како пада ноћ, разбеснели Пу и Прасенце почињу да лове сваког човека на кога наиђу. Уочавају групу девојака у колиби и јасно је ко су следеће мете. Могу ли девојке преживети навалу ових антропоморфних чудовишта и шта се догодило Кристоферу Робину?

У недељу, 19. марта од 20.00 часова биће приказан филм „ВРИСАК 6“.

Након последњих убистава које је починио Гоустфејс, четворо преживелих напуштају Вудсборо и започињу ново поглавље. У филму ВРИСАК 6 Мелиса Берера („Сем Карпентер“), Јасмин Савој Браун („Минди Микс-Мартин“), Мејсон Гудинг („Чед Микс-Мартин), Џена Ортега („Тара Карпентер“), Хајден Панетир („Кирби Рид“) и Кортни Кокс („Гејл Ведерс“) враћају се својим улогама у овој франшизи, заједно са Џеком Чемпионом, Хенријем Чернијем, Лијаном Либерато, Дермотом Малронијем, Девином Некодом, Тонијем Револоријем, Џошом Сегаром и Самаром Вивинг.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here