Почиње 29. Фестивал Еколошког позоришта за децу и младе у Бачкој Паланци

Од 24. до 27. августа у Бачкој Паланци

623

Бачка Паланка ће од 24. до 27. августа бити домаћин већ 29. Фестивала Еколошког Позоришта за децу и младе, догађаја који већ скоро три деценије спаја уметност и екологију са фокусом на најмлађу популацију.


Овогодишњи фестивал, под слоганом „На литици“, доноси осам представа које ће се одиграти на сценама у оквиру такмичарског и ревијалног програма.

Шест представа ће се такмичити за награде, док ће две бити приказане у оквиру ревијалног програма. Ова манифестација, осим што промовише екологију духа, такође се бави бригом о деци и младима општине, посебно у светлу недавног трагичног догађаја, те подржава оне који се боре за правду и безбеднију будућност.

Фестивал ће бити фокусиран на истраживачке форме и храбре теме, а истовремено ће пружити подршку храбрим људима који се боре за промене. Овогодишње издање носи додатне значаје, а слоган „На литици“ добија нове димензије, терајући нас да размишљамо о позицији друштва у којој се налазимо.

Очекује нас разнолик програм и веома атрактивне представе. Детаљну сатницу погледајте ОВДЕ.

Карте за све догађаје моћи ће да се обезбеде за недељу дана, а детаљи ће бити доступни на званичном сајту фестивала. Овај догађај пружа прилику да се деца, млађе генерације и цела заједница окупе и уживају у уметничким изведбама које промовишу еколошку свест и вредности.

ФЕП остаје посвећен свом циљу – едукацији и инспирацији младих кроз уметност, како би се изградила светлија и одрживија будућност.

Учествујте у разноврсним радионицама 29. ФЕП-а!

Фестивал еколошког позоришта, осим богатог репертоара представа, доноси и широку лепезу едукативних и креативних радионица за све малишане и младе жељне стваралачког изражавања!

„Ове године смо за вас припремили чак седам различитих радионица које обухватају едукацију, креативно изражавање, драму, екологију, авантуристичке изазове и посластичарске вештине!“


Када су у питању улазнице за представе, ФЕП наставља са традицијом рециклирања и донирања онима којима је то најпотребније.

У замену за једну карту донеси

  • 20 чепова или
  • 10 пет амбалажа или
  • 10 стаклених флаша или
  • 10 лименки или
  • донирај 300 динара.
  • У замену за пакет улазница сакупи џак пет амбалаже, џак лименки, џак стаклене амабалаже и кесу са чеповима.

Рециклирањем чувамо нашу животну средину и учимо наше најмлађе здравим стиловима живота, а на 29. ФЕП-у рециклирањем ДОНИРАМО! Сав приход од рециклаже и ове године биће усмерен у хуманитарне сврхе.

Зато, крени да скупљаш и сортираш амбалажу и видимо се на Фестивалу еколошког позоришта за децу и младе у Бачкој Паланци.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here