Не посустају ни Славија ни Кулпин

Борба за титулу се води између Славије из Пивница и ФК "Кулпин". Обе екипе су у овом колу уписале нова три бода. Славија тренутно има два бода предности, утакмицу више, али и домаћинство са другопласираним Кулпином које је на програму 30. априла.

Минулог викенда одиграно је 19. коло Међуопштинске лиге Бачка Паланка – Бач – Бачки Петровац. Борба за титулу се води између Славије из Пивница и ФК „Кулпин“. Обе екипе су у овом колу уписале нова три бода. Славија тренутно има два бода предности, утакмицу више, али и домаћинство са другопласираним Кулпином које је на програму 30. априла у оквиру 21. кола. Како стоје ствари, борба за титулу ће се водити до последњег кола. Прочитајте извештаје са утакмица 19. кола.

Нештин – Бачка (Д) 3:2 (2:2)

НЕШТИН: Игралиште Нештина, гледалаца 100, судија Вулић (Бачка Паланка). Стрелци: Пуделка у 33, Моравац у 35. и Вукмировић у 69. за Нештин, а Бајац у 8. и Попин у 37. минуту за Бачку. Жути картони: Грујић, Будић, Лукић (Бачка).

НЕШТИН: Дукић, Валентик, Увачек, Гашић (Бакош), Пуделка, Ћулибрк, Вукмировић, Гњатовић, Ахметовић (Живановић), Василић, Моравац.

БАЧКА: Врсајков, Гајић, Будић, Капетанов, Лакић, Убавин (Лукић), Грујић, Ђ. Цимбаљевић, Р. Цимбаљевић, Попин, Бајац.

Виђена је веома добра игра ривала, са доста шанси, дуела, акција и пет голова у мрежама. Победа домаћина била је у режији врсног стрелца Бошка Вукмировића.

Н. Василић

Стари град – Кулпин 1:3 (1:2)

БАЧКА ПАЛАНКА: Игралиште Старог града, гледалаца 120, судија Станишић (Бачка Паланка).Стрелци: Шкорић у 41. за Стари град, а П. Мрђен у 5. (из пенала) и 23. и Лукић у 66. минуту за Кулпин. Жути картони: Мориц, Новаков, Валентик, Балиновић, Јовицки, Бјелош, Лучић (Стари град), Хашка (Кулпин).

СТАРИ ГРАД: Мориц, Ненадов (Рибарски), Бјелош, Валентик (Новаков), Малетин, Јовицки (Радовић), Максић, Дражић (Лучић), Балиновић, Чубрило, Тури.

КУПЛИН: Дукић, Хашка, Заов, Царић, Валентик (Лукић), Фејди, Занфировић, П. Менђан, Тројановић, Сурла, Милановић.

Гости су важили за апсолутног фаворита, али то на терену нису доказали. Престрого досуђени пенал за госте већ на почетку утакмице много је утицао на игру домаћина. После тога играли су нервозно, и то су на крају Кулпинци ваљано искористили.

Л. Козић

Бачки хајдук – Славија (Б) 3:1 (2:0)

БАЧКО НОВО СЕЛО: Игралиште Бачког хајдука, гледалаца 200, судија Телгетија (Бачка Паланка). Стрелци: Живановић у 6, Ишиковић у 21. и М. Николић у 82. за Бачки хајдук, а Зец у 76. минуту (из пенала) за Славију. Жути картони: Маријанов, Дринић (Бачки хајдук), З. Јовановић, Кончар (Славија).

БАЧКИ ХАЈДУК: Петровић, Владислав (Емић), Т. Николић, Бојић, Штрбац, И. Јановић, М. Николић, Дринић, Маријанов (Радић), Ишиковић, Живановић.

СЛАВИЈА: Хорват, Д. Јовановић (Радојчић), Дрча (Секулић), Драгишић, Мачак, Скејо, Зец, Петковић (Такач), Кончар, Б. Јовановић, З. Јовановић.

Тек у наставку утакмице је виђена занимљва и интересантна игра ривала. Било је лепих прилика на обе стране. Гости су се успели преко Зеца, са пенала, да смање резултат. Онда на сцену ступио М. Николић, искористио је грешку гостујуће одбране и прецизним ударцем погодио у небрањени део мреже и донео свом тиму заиста заслужено славље.

М. Малишић

Славија (П) – Младост (МБ) 3:0 (2:0)

ПИВНИЦЕ: Игралиште Славије, гледалаца 100, судија Јакић (Бач).Стрелци: Кирти у 20, Секеруш у 30. и Боснић у 55. минуту. Жути картони: Петровић, Николић (Славија), Младеновић, Модринић, Агбаба, Шкорић (Младост).

СЛАВИЈА: Племић, Николић (Белањи), Милан Грња, Трифуновић (Збућновић), Заскалицки, Мирко Грња, Кухта, Петровић, Ђурић  Кирти (Белехрадски), Секеруш (Боснић).

МЛАДОСТ: Илић, Младеновић (Ковачевић), Н. Ђукић, Бундало, Анђелковић, Загорчић, Димић, Матић (С. Ђурић), Модринић, Добре, Агбаба (Шкорић).

Гости су лакше него што се очекивало, савладали домаћине, убедљиво. Играчи Славије могли су славити још већом гол разликом. Мада су и играчи Борца неколико пута опасно припретили.

Р. Брња

Маглић – Борац (В) 2:1 (1:1)

БОЂАНИ: Игралиште Славије, гледалаца 150, судија Бошков (Бачка Паланка). Стрелци: Стаменковић у 36. (из пенала) и 94. за Маглић, а Комад у 8. минуту за Борац. Жути картони: Стаменковић, Убипарип (Маглић), Дејаншмитран, Фабри, Мишкулев, М. Арбутовић, Н. Међедовић (Борац).

МАГЛИЋ: Петковић, М. Илић, Добровољски, Спасић, Г. Илић, Стаменковић, Савић (Коћјак), Н. Илић (Стојковић), Игић, Ђордан (Убипарип), Јакуш.

БОРАЦ: Дејан Шмитран, покрајац, Дарко Шмитран (Миклушев), Комад, Лекић, Фабри, Нинковић, Петковић, М. Арбутовић (Требовац), Н. Међедовић.

Од безброј шанси домаћини су постигли само два гола. Чак су гости први и повели, али нису издржали. Стаменковић је постигао победнососни гол у надокнади времена. Док су се гости нећкали ко ће да избије лопу далеко од гола, он се прикрао и послао лопту у небрањени део мреже.

Н. Стојисављевић

Лабудњача – Војводина 1:1 (1:1)

ВАЈСКА: Игралиште Лабудњаче, гледалаца 120, судија Малић (Бачка Паланка). Стрелци: Лукић у 41. за Лабудњачу, а Т. Николић у 45. минуту за Војводину. Жути картони: Станковић, Драган Петровић, Росић, Икач (Лабудњача), Д. Ранисављев (Војводина).

ЛАБУДЊАЧА: Икач, Бјелогрлић, Петковић (Стефановић), Девић, Зорић, Д. Станковић, Лукић (Маливук), Росић (Јагодић), Драган Петровић, Дејан Петровић, Ушћумлић.

ВОЈВОДИНА: С. Јованов, Л. Бугарски, Рамић, Т. Николић, Д. Ранисављев, Милованов, В. Јованов, М. Јованов (Радонић), Љ. Јованов, Вучић, Башић (Петковић).

Била је то веома занимљива утакмица. У првом полувремену гости су могли примити бар три гола.  Онда у наставку гости су покушали преко брзоногих Вучића и Башића.

Д. Петровић

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here