Победници „ОДР“ и „Крила Крајине“

Одигран фудбалски турнир „Крила Крајине Куп“

На фудбалском терену УСР „Тиквара“ одржан је 21. „Крила Крајине Куп“. На терен су првог такмичарског дана изашли фудбалери рођени 2012., а другог дана такмичили су се фудбалери 2013. генерације.


Турнир је окупио преко 300 фудбалера из двадесет осамекипа изНовогСада,Добоја, Зрењанина, Апатина, Бачке Паланке и других места.

У конкуренцији дечака рођених 2012. године, прво место припало је саставу „ОДР“ из Петроварадина, друга је била екипа „Дунав БП – Бачка“ из Бачке Паланке, док је треће место припало саставу „Крила Крајине“.

Прво место у узрасној категорији 2013. освојила је екипа „Крила Крајине“ коју тренира и води Душан Бељански Бађо, док се на другу позицију пласирао састав „Текстилац“ из Оџака, а трећи је био „Раднички“ из Шида. Победничка екипа наступила је у саставу: Филип Митић, Никола Мучибабић, Балша Буква, Вукашин Стојановић, Лазар Краљ, Бранислав Стојановић, Лука Веселиновић,ПетарТешановић, Јован Миленковић, Владимир Грбић, Јован Елесин и Вељко Деспотовић.

Другог такмичарског дана, најбоље пласираним екипама је медаље и пехаре уручио Михаило Ивановић, члан италијанске „Сампдорије“. Ивановић је, својевремено, и сам био учесник овог турнира. Утакмице су водиле судије Немања Малић, Алекса Томановић и Никола Радун.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here