Довели за сада три појачања

У новогајдобранском ФК "Соко" не одустају од опстанка у лиги

697
Извор: Недељне новине

НОВА ГАЈДОБРА – Фудбалери „Сокола“ из Нове Гајдобре су припреме за други део сезоне почели 14. јануара са циљем да покушају да у наставку првенства подручне лиге Сомбор надокнаде пропуштено из јесење полусезоне.


Подсећамо да су Новогајдобрани тренутно последњи, шеснаести на табели са само 3 освојена бода и многи их већ виде у нижем рангу. Ипак, управа клуба на челу са председником Игором Ивезићем се не предаје и довела је за сада три појачања, а новајлија у екипи ће бити још. За сада су у Нову Гајдобру дошли Немања Ђурђев (21) који је до јуче био члан ФК „Црвена звезда“ из Новог Сада, а играо је и у „Кабелу“, „Славији“ из Новог Сада и „Борцу“ из Бачког Грачаца.

Такође, нови члан „Сокола“ је постао и осамнаестогодишњи Никола Бакмаз који је наступао за гајдобрански „Херцеговац“, ОФК „Бачку“ и „ЧСК Пивару“ из Челарева. Бакмаз ће овог пролећа покушати да се врати у такмичарски ритам, јер иза себе има паузу од шест месеци неиграња фудбала.

Последње досадашње појачање представља Милош Лукић (18) који је поникао у „Херцеговцу“, а поред тога је наступао у „Крилима Крајине“, „Будућности“ из Парага и некадашњим „Орловима“ из Бачке Паланке. Према речима председника Игора Ивезића, у плану је ангажовање још неколико младих играча, а све ће бити јасније до средине фебруара.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here