Весељко Тривуновић председник клуба

Фудбалски клуб "Соко" из Нове Гајдобре добио ново руководство

1112

НОВА ГАЈДОБРА – Пре две недеље је одржана Скупштина ФК „Соко“ у Новој Гајдобри где је за новог председника изабран Весељко Тривуновић.


– Ситуација је била таква да се ја нисам прихватио председничке функције, клуб би се буквално угасио, јер нико није хтео да руководи клубом. Прихватио сам се овог изазова пре свега због фудбалера, а циљ нам је стабилизација клуба и да може да несметано функционише у наредном периоду. Имали смо штете после невремена на стадиону и свлачионицама, па се надамо помоћи, каже новоизабрани председник клуба.

Одмах након Скупштине почеле су и летње припреме новогајдобранског фудбалског клуба. Има одређених промена у играчком кадру, али је окосница тима из прошле сезоне остала у клубу.

Отишли су Марко Тривуновић у „Будућност“ из Парага и Ерак у ОФК „Стари град“, а екипу су појачали Радован Тривуновић и Перо Станковић који се после две године реактивирао.

– Циљ нам је златна средина. Једини плус нам је то што имамо 20 играча на окупу који тренирају и играју без динара надокнаде и то нема ниједан клуб у нашој општини. Играчи ће играти без притиска и никоме неће пасти глава уколико резултати буду лоши, напомиње Весељко Тривуновић. Он ће у овој полусезони бити председник клуба, играч и тренер.

– Мораћемо да решимо бар питање тренера до почетка првенства, јер су то превелике обавезе, додаје Тривуновић. Првенство подручне лиге Сомбор стартује 12. августа.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here