Промена на кормилу Херцеговца из Гајдобре

Гајић уместо Кнежевића

Фото: Лична архива

ГАЈДОБРА – Четири кола пре краја јесење полусезоне Херцеговац је променио тренера. Кормило Гајдобрана од досадашњег тренера Мирослава Кнежевића, преузео је Бранислав Гајић. Амбиције екипе из Гајдобре, пред старт овогодишње сезоне у Војвођанској лиги Север, биле су пласман међу пет најбољих екипа у лиги. Међутим, садашњи пласман – девето место и скроман бодовни салдо, никако не обећавају остварење тих амбиција.

– Брзо сам направио договор са челницима клуба из Гајдобре. Договорили смо се да екипу водим до краја јесење полусезоне, након чега ћемо правити даљи договор. Екипа има тежак распоред до краја прве првенствене етапе, али ћамо учинити све да освојимо бар шест бодова – каже Бранислав Гајић, нови тренер Херцеговца.

Бранислав Гајић, Фото: Лична архива

Тренерски деби на клупи екипе из Гајдобре, Гајић ће имати у недељу у Гајдобри против Хајдука из Стапара. Гајић је до сада био тренер Бачке из Бачке Паланке, Будућности из Младенова и Борца 46, из Обровца. Након упознавања са новом екипом, Гајић је истакао да она поседује веома добар играчки кадар, и да ће из ње покушати да извуче максимум у следеће четири утакмице јењсењег дела првенства. Током наредне године нови тренер Гајдобрана, планира да полаже за А лиценцу ФСС.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here