Прва титула првака за Бојана Срдића

Фудбалери ветерaни „Београд – Карабурма“, међу којима је и Бојан Срдић из Младенова, прваци лиге Београда у сезони која је тек завршена

713
Фото: Архива клуба

Ветерани „Београд – Карабурма“, освојили су девету титулу првака елитне лиге на територији нашег главног града (читај Србије).


У дербију последње рунде лигашког такмичења, популарни „ђаволи са Карабурме“ су као домаћини савладали екипу из Обреновца са 5:2 (3:1). Други од пет постигнутих голова за београдску екипу је постигао Бојан Срдић. На тај начин, Бојан је дао допринос победи своје екипе, која иначе ни једног тренутка није долазила у питање.

– Ово је моја прва титула првака, освојена са београдском екипом. Драго ми је што сам био део овог тима, који је у протеклој сезони исписао једну од најлепших страница у својој историји. Верујем, да ћемо и у наредним годинама бити опет међу најбољима, или најбољи у Београду, а самим тим и у Србији. Захвалио бих се пре свега мојим саиграчима, на свему што су учинили да се нађемо на месту које смо сигурно и заслужили. Хвала и нашим верним навијачима на сталној подршци, коју су нам пружали, током протеклог првенства – каже Младеновљанин Бојан Срдић, један од чланова екипе „Београд – Карабурма“.

Вреди напоменути, да је титула првака освојена у веома јакој конкуренцији са доста јаким екипма, „Палилулац“, „Обреновац“ и „Бродарац“. За њих су међу осталима наступили, Дракулић, Буњевчевић, Перовић, Урумов, Миросављевић, Бишевац, Калајџић, Вељовић, Бранко Бошковић, Перендија и Мартиновић.

Након освојене титуле првака, фудбалери „Београд – Карабурма“ су уз заједничку вечеру, и музички програм прославили свој последњи успех.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here