Srđan Stojčevski šefuje na „Vavi“

Uprava Bačke se zahvalila Lazaru Vještici i Svetozaru Boškovu

797
Foto: OFK Bačka

Novoizabrano rukovodstvo Bačke odmah je krenulo sa rešavanjem “gorućih” pitanja pod krovom stadiona Slavko Maletin „Vava“ i tako je rešen prvi problem, a to je izbor šefa stručnog štaba i njegovih saradnika.


„Dirigentsku palicu“ i komandovanje prvom ekipom „Plavih” dobio je Srđan Stojčevski koji je radio u Napretku kao pomoćnik Milana Đuričića. Trenerski zanat “ispekao” je u Radu, a treba i napomenuti da je Stojčevski vodio i omladince Crvene Zvezde kao i to da je bio i u stručnom štabu omladinske selekcije Srbije (U 19).

Tridesetpetogodišnji trener Stojčevski je sa sadašnjim direktorom Bačke Milanom Mitrovićem jedno vreme sarađivao u Radu, te sigurno direktor Mitrović ima veliko poverenje u mladog i ambicioznog trenera.

Srđanu Stojčevskom prvi saradnik biće Rade Milić koji je radio u Albanskom drugoligašu Apoloniji iz Fiježe, a pre odlaska u Albaniju gde je pravio fenomenalne uspehe sa Apolonijom radio je u Radu, Bežaniji i Železniku.

Trener golmana i deo stručnog štaba ostao je Stevan Knežević.

„Novom šefu stručnog štaba Stojčevskom i njegovim saradnicima želimo srećan i uspešan rad i rezultatski odličnu sezonu“, navodi se na sajtu OFK „Bačka“.

Uprava Bačke se zahvalila Lazaru Vještici i Svetozaru Boškovu

Na drugoj po redu održanoj sednici Upravnog odbora OFK Bačke, pored nekoliko tački dnevnog reda, Upravni odbor je jednoglasno doneo odluku da se zahvali Lazaru Vješrici i Svetozaru Boškovu.


Pogledaj: Parožani promašili penal. Težak zadatak čeka ih u drugoj baražnoj utakmici

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here