Херцеговац преокретом до тријумфа након три продужетка

КК Херцеговац гостовао у Смедеревској Паланци

Извор: КК Херцеговац

Кошаркаши Херцеговца остварили су изузетно важну победу на веома тешком гостовању у Смедеревској Паланци.


Екипа Младости из Смедеревске Паланке ове сезоне победила је на свом терену прве фаворите лиге, екипе Радничког и Јокера, али не и екипу из Гајдобре. Начин на који је екипа Херцеговца дошла до победе је био у најмању руку несвакидашњи.

Младост – Херцеговац 112:114

Средином треће четвртине домаћини су имали огромних и у том моменту чинило се недостижних 22 поена разлике. У том моменту тренер Херцеговца Милош Лубурић мења одбрану, стаје у зону, и тако прави нерешив проблем домаћој екипи. Последњу четвртину Херцеговац добија 26:9 и регуларни део утакмице се завршава резултатом 82:82.

Драми међутим ту није био крај, први продужетак завршен је резултатом 10:10, други 12:12 и коначно у трећем продужетку поготком новајлије Марка Савића храбри Херцеговац односи победу резултатом 112:114.

У екипи из Гајдобре најефикаснији били су Ђорђевић са 26 поена уз 8 скокова, Тодорић 21 уз 9 скокова, Зарић 18 поена, Радовановић 17 уз 7 скокова, Марић 12 поена и 7 скокова и Савић 11 поена и чак 10 асистенција.

Наредног викенда, могло би се рећи у мечу сезоне, у суботу од 19:00 часова у Гајдобри гостује екипа Стара из Новог Сада.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here