Кошаркашки дерби у Гајдобри

КК Херцеговац - КК Раднички (Крагујевац), субота, 18:00 часова

ГАЈДОБРА – У Спортској хали у Гајдобри, у суботу (12.11.) од 18:00 часова, одиграће се дерби Друге лиге Србије између домаћег Херцеговца и гостујуће екипе Радничког из Крагујевца.


Екипа Радничког ушла је у првенство са амбицијама да освоји титулу и експресно се врати у Прву Кошаркашку лигу Србије, а досадашњи резултати и челна позиција на табели говоре да су на правом путу да то и остваре.

Екипа Херцеговца је свесна да би се евентуалном победом у овом мечу вратила у борбу за прва два места која воде у виши ранг. Оно што је сигурно је да нас у суботу од 18:00 часова очекује изузетно занимљива и квалитетна кошаркашка представа.

Своје импресије и очекивања пред дерби меч шестог кола 2. МЛС изнео је капитен Херцеговца Предраг Радовановић:

„У суботу нас очекује веома тежак меч против вероватно најтежег могућег противника у лиги. Сигурно је да и наша екипа поседује велики квалитет, добро тренирамо целе недеље, расположење у екипи је на високом нивоу и сви верујемо да ће бодови овога пута остати у Гајдобри. Очекујем и велику помоћ са трибина, јер подршку какву ми имамо на домаћем терену сигурно нема ниједна екипа у лиги. Овим путем се захваљујем нашим навијачима на досадашњој подршци и позивам их да дођу и у суботу у што већем броју“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here