Марини припао дерби против Беочинаца

Марина - Беочин 63:61

БАЧКА ПАЛАНКА – У дербију 9. кола 2 МРЛ КСВ, који је одигран у недељу (03.12.) у спортској хали Тиквара, кошаркаши Марине савладали су екипу Беочина коначним резултатом 63:61 (16:3, 10:15, 20:29, 17:14).


Обе екипе надале су се победи у овом мечу, обзиром да су до сада делиле четврто место на табели због чега је свакој од њих тријумф значио потврду досадашњих добрих игара и останак у горњем делу табеле.

Бачкопаланачки кошаркаши појачани искусним Томићем и Девићем боље су отворили меч те је прва деоница завршена са 13 поена разлике у корист домаћина. У наставку, Беочинци су се консолидовали, заиграли знатно организованије и постепено смањивали предност да би у последњим минутима меча повели са седам поена разлике. Захваљући мирноћи на самом крају меча домаћи кошаркаши успели су да прецизним извођењем слободних бацања дођу до нове победе. Вредно је истаћи да је меч посматарало око стотинак гледалаца што је знак да се кошарка све више прати у Бачкој Паланци.

У наредном колу бачкопаланачки кошаркаши гостују у Црвенки и уколико састав као и овога пута буде комплетан биће то прилика за нове победничке бодове.

Против екипе Беочина Марина је наступила у саставу: Суђић Д. 12, Петрић, Станић 10, Трифуновић, Мрђан 6, Суђић У. 6, Ђукић 13, Миловац 6, Томић 13, Девић и Савић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here