Победа Марине у Сивцу

Марина се после ове победе налази на деоби петог места у Другој сениорској међурегионалној лиги КСВ

СИВАЦ – Бацкопаланачки кошаркаши су у недељу (12.11.) остварили победу на гостујућем терену коначним резултатом 63:81 (22:19, 10:19, 12:25 и 19:18).

Иако победа делује убедљива, млади кошаркаши Марине прилично су се намучили у утакмици против неугодне екипе из Сивца. Без центра Станића који је одсуствовао због обавеза на факултету, били смо ослабљени у игри под кошем, али паметном игром успели смо да надмудримо далеко искуснијег противника, рекао је тренер Ђукић после завршеног меца.

Уз одличну игру Миловца коме се у другом полувремену шутерски придрузио Душан Суђић, меч су обележила и два ефектна закуцавања располозеног Ђукића. Марина се после ове победе налази на деоби петог места у Другој сениорској међурегионалној лиги КСВ. У следећем колу у хали Тиквара у Бачкој Паланци, у суботу (18.11.), Марина ће бити домаћин екипи Бацког Јарка.

Против Сивца Марина је наступила у саставу: Мрђан 8, Суђић У. 10, Ђукић 16, Миловац 22, Савић 8, Суђић Д. 18, Трифуновић и Петрић.

Победу је остварила и кадетска екипа Марине која је против Бачког Јарка у последњем одиграном колу у оквиру Виба лиге за младе кошаркаше победила резултатом 52:86, уз изванредну партију Трифуновића који је забелезио 41 поен.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here