Историјска прилика бачкопаланачке женске одбојке

Прилика да ОК Панонија уђе у Прву лигу Србије

Фото: ОК Панонија

Бачкопаланачки одбојкашки клуб „Панонија“ у суботу очекује најважнија утакмица ове сезоне. У Бачком Петровцу у суботу у 17:00 часова састају се ОК Панонија и ОК Voleystars Сомбор.


Панонија је тренутни лидер на табели, док је сомборска екипа друга са истим бројем бодова.

Управо је ово прилика не само за победу Паноније, већ и прилика да Панонија испише нове историјске странице женске бачкопаланачке одбојке и уђе у 1. лигу Србије, међу 24 најбоље сениорске екипе Србије.

„Фокус свих играчица, мој, руководства клуба је управо на овој утакмици. Заиста се свима у то име захваљујем. Не желим да спомињем повреде које нас ометају, зато што ми је фокус на победи. Сигуран сам у моје одбојкашице, да ће испоштовати сваки детаљ, нa који смо током анализе утакмица указали. Одрадили смо два тренинга у Бачком Петровцу и припремили се за ову важну нам утакмицу. Овом приликом се испред клуба захваљујем ОК „Младост“ из Бачког Петровца што су нам омогућили коришћење сале“.

„Поносан сам на Панонију, клуб који сам одабрао да ту будем тренер. Иако је, оно што ми је Стеван Николајевић предочио о клубу, циљевима када смо се договарали о мом ангажману, звучало нестварно, сада сам се уверио у то и сви заједно се налазимо управо пред тим вратима које само треба да отворимо и уђемо“, изјавио је тренер Дарко Филипаш.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here