Историјски успех бачкопаланачке женске одбојке

ОК Панонија од следеће сезоне прволигаш!

КИКИНДА – У 20. колу друге лиге Србије (север) одбојкашице Паноније су савладале у Кикинди истоимену екипу са 3:1 и тиме оствариле историјски успех. Два кола пре краја са три победе више од другопласиране екипе обезбедили су улазак у Прву лигу међу 24 најбоље екипе у Србији.

Панонке су опет како су нас навикле током ове сезоне одиграле тешку утакмицу. Повео је домаћин 1:0 у сетовима, наредна два сета Панонке решавају у своју корист. У четвртом сету је вођена велика борба. Водила је Кикинда у завршници 22:20 али Панонке опет показују квалитет и добијају сет са 28:26 и тако остварују историјски успех и улазак у Прву лигу.

Невена Колбас, ОК „Панонија“

„Само ми знамо кроз шта смо све прошле да би сада биле овде где јесмо. Зато сам поносна на моје девојке и драго ми је што смо два кола пре краја обезбедиле прво место и освајање нашег пехара. Позвала бих све наше навијаче да дођу 15-ог априла у СХ Тиквара да заједно прославимо титулу и подигнемо пехар“ – изјавила је Невена Колбас, организатор игре Паноније.

„Иза нас је тешка утакмица, али смо навикли на то. Честитам играчицама и управи клуба на овом великом резултату. Иза нас су још две утакмице пред нашом публиком које ћемо максимално одрадити. Прва већ против Срема у 16 часова, па позивам публику да дођу да гледају новог прволигаша.“ – изјавио је тренер, Дарко Филипаш.

Састав Паноније: Бадањац, Колбас, Мајкић-капитен, Ћулибрк, Савић, Ђурковић, Штрбац, Киртић, Мандић, Убавић, Смиљанић, Перишић, Малешевић, тренер Филипаш Дарко.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here