Бод Панонији, два Такову

ОК Панонија - ОК Таково 2:3

376

БАЧКА ПАЛАНКА – У петак (16.02.), у Спортској хали Тиквара, у оквиру Прве лиге Банка Поштанска Штедионица, одбојкашице Паноније су поражене од Такова из Гоњег Милановца.

ОК Панонија – ОК Таково 2:3

Панонија је ушла у 1.сет нефокусирано,са много грешака што је противник знао да искористи. У следећим сетовима, друга слика домаће екипе која игра много боље. Чак и у 3. сету који су изгубиле, али су готово цео сет одиграле изједначено са Таковом. Пад концентрације и противник то користи. Четврти сет добија Панонија и у 5. води чак 13-10. Следи пад игре и 2 бода одлазе у Горњи Милановац а један остаје у Бачкој Паланци.

„Утакмица која нам је била битна, нажалост нисмо успели да преломимо у нашу корист. Игра као игра није била лоша, има места за напредак који морамо да направимо у наредним недељама. Похвалио бих Теодору Бадањац која је изнела велики терет екипе. Такође бих похвалио и остале играчице које су заиста оставиле срце на терену. Следећа утакмица се игра у Ужицу, против Јединства, прве екипе у лиги.“ -изјавио је Денис Мехић тренер Паноније.

Састав: Бадањац, Колбас, Мајкић, Савић, Ђурковић, Штрбац, Киртић, Убавић, Бугарчић, Смиљанић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here