Miloše, hvala ti! Darko, dobrodošao u OK „Panonija“

Promena trenera u OK Panoniji

846

BAČKA PALANKA: Nakon dve sezone provedene u OK Panoniji, Miloš Šatora, nije više na čelu prvotimki. Njega je put odveo u Beograd, na neki drugi, novi posao.

U ime kluba, juče mu je zahvalnicu uručila kapiten Milica Majkić, zajedno sa Tijanom Đurković i Jelenom Štrbac, za doprinos razvoju i afirmaciji OK „Panonija“.

Miloš je u prvoj sezoni svoga rada, Panonke uveo u 1-B „Banka Poštanska Štedionica“ ligu i time ostvario najveći uspeh kluba, kao i bačkopalanačke ženske odbojke. U drugoj sezoni, zajedno sa ekipom, uspeli su da ostanu među 36 najboljih seniorskih ekipa Srbije.

Nakon uručenja priznanja, Miloš Šatora je izjavio:

„Zahvaljujem se na priznanju, kao i ukazanom poverenju da vodim ekipu Panonije. Upoznao sam divne devojke, kao i prelepu Bačku Palanku. Ekipu sam preuzeo od Nataše Borki, koja je odlično pripremila ekipu i bilo je lako sa curama raditi na treningu. U prvoj sezoni, utakmice je vodio Stevan i to je bila dobitna kombinacija za uspeh, koji je usledio.

U drugoj sezoni, je bilo mnogo teže, ali smo ipak ostvarili cilj, ostanak u 1-B ligi. Ekipi želim mnogo sreće u daljem takmičenju.“

Novi trener Darko Filipaš

Od ove sezone, novi trener ekipe Panonije je Darko Filipaš. Rođen je 13. avgusta 1987. god. Odbojku je počeo da trenira sa 10 god

Prošao je sve mlađe kategorije OK Vojvodine i bio kapizen istih od pionirske, kadetske do juniorske ekipe. Bio je član kadetske reprezentacije Srbije i Crne Gore,sa kojom je osvojio zlatnu i srebrnu medalju na Balkanijadi. Takođe je bio član juniorske reprezentacije Srbije,sa kojom je osvojio srebrnu medalju na balknijadi i peto mesto na EP. Za prvi tim Vojvodine je debitovao 2005 .god i profesionalno igrao do 2021.god.

Tokom igračke karijere igrao je u OK Vojvodina, OK Mladi Radnik, OK Novi Sad, OK Rabotnički (Makedonija), OK Jerih (Austrija), OK Lamija (Grčka), OK Parnu (Estonija), OK Blat (Liban), OK Bušrije (Liban), OK Anuar (Liban), OK Anajenisi(Kipar), OK Olimpijas (Kipar), OK Kakanj (BiH), OK Hoče (Slovenija) i OK Klek Srbijašume. Kao trener radio sa pretpionirima OK Klek Srbija šume i bio pomoćni trener u kadetskoj ekipi OK Klek Srbijašume

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here