Најмлађе одбојкашице Паноније најуспешније

Све селекције учествовале су током празника на такмичењима

495
Фото: ОК Панонија

Одбојкашице Паноније искористиле су максимално школски распуст за такмичења. Све категорије Паноније су биле укључене у такмичење, од најмлађих па до сениорске екипе.


У уторак, 15. фебруара најмлађи чланови клуба имали су у Каћу турнир у мини одбојци. На овом турниру је учествовало око 100 екипа различитог узраста. Панонија је наступила са годиштима 2008, 2009, 2010, 2011.

Најбољи резултат остварила је екипа 2010. годишта, освојивши златну медаљу. У тој екипи су наступиле Зец Т., Љубичић М., Карановиц С., Мацановиц, Кашиковић и Марчета.

У среду, 16. фебруара сениорке Паноније, гостовале су Радничком у Крагујевцу и том приликом претрпеле заслужен пораз, резултатом 3:0. Домаћа екипа је била доминантна током целог меча.

У четвртак, 17. фебруара пионирке Паноније биле су гошће вршњакињама Црвене Звезде. У овој пријатељској утакмици, Црвена Звезда је победила резултатом 4:1. У склопу сарадње ОК Црвена Звезда и Панонија, очекује се још доста пријатељских утакмица. Ускоро ће јуниорке из Београд, бити гошће бачкопаланчанкама. Такође, очекује се утакмица предпионирки ова два клуба.

„Протекли празник, све наше селекције, дочекале су радно. Најмлађе наше одбојкашице биле су и најуспешније, али су и имали веома напоран дан. Захваљујем им се на томе, што су издржали целодневни турнир. Сениорке су, такође имале тешко гостовање у Крагујевцу. Најважније ми је да су биле мотивисане и да су пружиле максимум. Ипак Раднички је заиста потпуно заслужено победио“, каже Николајевић.

У плану је да ОК Панонија одигра још неколико утакмица ове године, са јуниоркама и предпиониркама. Пиониркама је у овом тренутку ова утакмица била веома важна, пошто их чека тешко гостовање у Зрењанину.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here