OK Panonija pre utakmice odala počast Danijeli Majkić

OK Panonija - OK Vranje 1:3

BAČKA PALANKA: U 1.kolu Prve B lige Srbije, Banka Poštanska Štedionica, odbojkašice Panonije, ugostile su juče (17.10.) u Bačkoj Palanci ekipu Vranja.


Pre početka utakmice, minutom ćutanja, odata je pošta nedavno preminuloj Danijeli Majkić.

Ekipa Vranja je jedna od najboljih ekipa u ligi. Pored iskusnih igračica iz superlige, u svojim redovima imaju 2 strankinje, srednjaka iz Argentine i libera iz Bugarske.

Prvi set protekao je u dominaciji Bačkopalančanki od 17.poena, a vranjanke iskusno kažnjavaju par početničkih grešaka domaćih odbojkašica i taj set rešavaju u svoju korist.
Drugi set, apsolutna dominacija ekipe Vranja, koji im zasluženo i pripada. U 3. setu, preokret. Palančanke postaju agresivnije i smanjuju rezultat na 1:2. Na žalost, u četvrtom setu, Vranjanke dobrim servisima i snažnom igrom kroz sredinu, rešavaju ovaj susret u svoju korist, rezultatom 3:1.

– Pre nego što bilo šta kažem za utakmicu, želim ovom prilikom da se zahvalim Majkić Vladi i našem kapitenu Milici Majkić, koji su smogli snage ,posle tragedije koja im se desila, da dođu na današnju utakmicu i budu uz ekipu. Što se same utakmice tiče igrali smo protiv rivala koji je do juče igrao u višoj ligi i zbog sticaja nesrećnih okolnosti ispao iz nje. Sada im je cilj da zauzmu prvo mesto i da se vrate u višu ligu, što pokazuje to da u svojim redovima imaju nekoliko iskusnih igračica preko 30 god i dve strankinje iz Argentine i Bugarske. Čestitao bih ekipi Vranja na zaslužnoj pobedi, a mojim igračicama na borbenosti – kaže trener Darko Filipaš i dodaje:

– Mojoj ekipi nemam šta da zamerim. Za jednu ovakvu ekipu, poput Vranja, trenutno nemamo dovoljno iskustva. Dale su sve od sebe, ostaje nam dalje da treniramo i da napredujemo iz utakmice u utakmicu. Verujem da ćemo u narednom meču odigrati još bolje – zavtršava trener Filipaš.

Sastav Panonije u meču sa Vranjem: Badanjac, Majkić, Đurković, Simovski, Mandić, Stojanović, Štrbac, Stanojev, Kolbas, Savić, Bošnjak i Kirtić.

 

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here