Панонке вицешампионке Купа Војводине

Финале Купа Војводине, ОК Панонија - ЖОК Нови Сад 0:3

БЕЧЕЈ – У суботу (16.09.), у финалу Купа Војводине, одиграном у спортској хали у Бечеју, екипа ЖОК Нови Сад оправдала је улогу фаворита и максималним резултатом (3:0) савладала екипу Паноније и тако се пласирала међу 16 најбољих екипа у Купу Србије.


„Честитам екипи Новог Сада на победи и освојеном Купу, такође им желим пуно успеха у предстојећој сезони. Мислим да смо одиграли нашу најлошију утакмицу. Мотивације и жеље је било али мислим да смо изгорели. Када се погледају неки статистички подаци који кажу да је противник својом игром освојио 31 поен а да смо направили ми 44 грешке и тиме буквално противнику поклонили два сета, тешко је било очекивати да можемо направити бољи резултат у овој утакмици. Мислим да је добро што нам се ово десило сада, имамо још четири недеље до почетка првенства да поправимо шта треба да се поправи и да што спремнији будемо у првој утакмици“ – рекао је тренер Филипаш Дарко и додао „Похвалио бих одбојкаски савез Војводине на организацији мушког и женског финала, све је протекло сјајно. Иако смо изгубили финале, играчице и ја смо уживали у утакмици и организацији“.

Без обзира што се Панонке нису пласирале међу 16 најбољих екипа Србије у КУП-у ово је велики успех клуба, као и бачкопаланачке женске одбојке.

Састав: Колбас, Убавић, Ђурковић, Мандић, Смиљанић, Дрчић, Дубљевић, Штрбац, Мајкић, Савић, Бадањац, Киртић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here