У одбојци најуспешнија ОШ „Вук Караџић“

641

БАЧКА ПАЛАНКА – У четвртак, петак и понедељак (03., 04. И 07.02.), су у сали Средње стручне школе „Др Радивој Увалић“ и малој сали Спортске хале „Тиквара“ одигране утакмице у склопу општинског школског такмичења у одбојци за основне и средње школе у организацији Савеза за школски спорт Општине Бачка Паланка. 


Најпре су у четвртак и петак у сали ССШ „Др Радивој Увалић“ одиграни мечеви за средњошколце у којима је најуспешнија била екипа Техничке школе „9. мај“, а у женској конкуренцији су најуспешније биле ученице Средње стручне школе „Др Радивој Увалић“.

Општинско школско такмичење у одбојци за ученике основних школа је у понедељак (07.02.) одиграно у малој сали Спортске хале „Тиквара“. Најуспешнија је у конкуренцији дечака била ОШ „Жарко Зрењанин“ из Обровца, а код девојчица је прво место освојила ОШ „Вук Караџић“ из Бачке Паланке.

– За најуспешније екипе смо обезбедили пехаре, а они ће ускоро имати прилику да се окушају и на Окружном такмичењу – рекао је координатор за школски спорт Општине Бачка Паланка, Лазар Радош.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here