Мушка екипа из Челарева уздигнута чела из Земуна

Стонотениска хроника

Фото: Getty images

Претходног викенда, одиграни су мечеви у свим стонотениским лигама у Србији. Вреди напоменути, да су две екипе из бачкопаланачке општине – обе женске „Тиквара“ и „Челарево“, биле слободне у минулој првенственој рунди.


Једини тријумф, од четири екипе колико их је изашло на борилиште забележио је састав „Челарева“, који је славио у Земуну против домаћег „Таурунума“. Екипа „Бачке Паланке“, одиграла је два кола, и у оба је доживела поразе.

Резултати:

Суперлига, тринаесто првенствено коло, „Бачка Паланка“ – „Железничар“ (Ниш) 1:4, четрнаесто првенствено коло, „Пожаревац“ – „Бачка Паланка“ 4:3. За „Бачку Паланку“ су играли, Савић, Стошић, Јовичић.

Прва лига Србије (мушкарци), тринаесто првенствено коло, „Таурунум“ (Земун) – „Челарево“ 1:4. За „Челарево“ су у Земуну, наступили, Адамовић, Балабан, Грбић и Фабри.

Друга лига Србије – Север (мушкарци), једанаесто коло, „Тиквара“ – „Слога“ (Остојићево) 2:4. „Тиквара“ играла у саставу, Рајић, Дембицки, Елез, Капелан.

Стонотенисерке „Тикваре“ и „Чалерева“ које се надмећу у Првој лиги Србије, односно, у Другој лиги Север, у протеклом колу биле су слободне.

Такмичење у свим стонотениским лигама, биће настављено током овог викенда.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here