„Лавови БП“ други, Родић најбољи голман, Чучковић најбољи пивот

Завршни турнир првенства Војводине за рукометаше рођене 2010. године

Фото: Приватна архива

У недељу, 7. маја, у Панчеву је одиграна последња рунда лиге млађих категорија Војводине за рукометаше рођене 2010. године.


По завршетку турнира, уручене су медаље и пехари трима најбоље пласираним екипама. Титула најбоље екипе припала је „Металопластици“ из Шапца, док је састав бачкопаланачких „Лавова“ заузео друго место.

За екипу вицепрвака Војводине наступили су Душан Родић, Огњен Чучковић, Вукашин Велемир, Огњен Рађеновић, Урош Зељковић, Алекса Дејановић, Милан Вујаковић, Василије Тешановић, Вук Илић, Василије Вејновић, Лука Радмиловић, Вукашин Бјељац, Лука Калић и Миљан Кнежевић.

Са екипом „Лавова БП“, као тренер ради Перо Шешум, коме свакако припадају велике заслуге за успех младих бачкопаланачких рукометаша на овом такмичењу.

У идеалном тиму овогодишњег првенства Војводине за рукометаше рођене 2010. године, нашла су се двојица играча „Лавова БП“. За најбољег голмана проглашен је Душан Родић, а за најбољег пивота Огњен Чучковић. Најмлађи учесник овог такмичења био је члан „Лавова БП“, Василије Вејновић коме је пехар доделио селектор Александар Савић.

За друго освојено место, играчима „Лавова БП“, додељене су сребрне медаље и пехар. Као другопласирана екипа на првенству Војводине, „Лавови БП“ су се пласирали за завршницу шампионата Србије, која ће бити одржана крајем овог месеца.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here