Gde ćete za 1. maj? (Programi)

1736

Omiljena izletišta Bačkopalančana za prvomajski uranak su Karađorđevo, Bagremara, priobalje Dunava uz nasip.

Karađorđevo

Tradicionalno i ove godine se oraganizuje Prvomajski uranak u Karađorđevu. Pokrovitelj manifestacije je Opština Bačka Palanka, a organizatori su Ministarstvo odbrane Republike Srbije, Vojna ustanova Karađorđevo, Konjčki klub Karađorđevi i Turistička organizacija opštine Bačka Palanka.

Pogledajte program.

Bagremara – mesta zauzeta

Jedno od najomiljenijih mesta Bačkopalančana za prvomajski uranak je Bagremara. U organizaciji Crvenog krsta Bačka Palanka, Turističke organizacije opštine Bačka Palanka i Opštine Bačka Palanka i ove, 2019. godine će u Bagremari biti organizovan prvomajski uranak.

Tradicionalno mesto održavanja je odmaralište Crvenog krsta, ali treba napomenuti da je interesovanje za ovaj prostor iz godine u godinu sve veće, tako da su mesta rezervisana još početkom ove godine.

Prostor će biti kao i svake godine adekvatno pripremljen kako bi primio goste.

Priobalje Dunava

Prostor koji prima najviše ljudi za 1. maj je priobalje Dunava. Sa obe strane nasipa uz Dunav Bačkopalančani vole da provode prvomajske praznike.

Kako bi zauzeli dobra mesta, preporučujemo da ih zauzmete bar dan ranije.


NAPOMENA: U ovom periodu godine u prirodi ima dosta krpelja. Poželjno je da često pregledate sebe i decu.

NAPOMENA: Molimo sve korisnike javnih površina da čuvaju prirodu, a da mesta koja će koristiti iza sebe očiste. Vodite računa i o otvorenom plamenu u cilju prevencije od požara.

[wonderplugin_slider id=136]

 

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here