Ауто сервис Векић – Квалитетна услуга по повољним ценама

Ауто сервис Векић је већ више од 25 година поуздан партнер својим клијентима када је у питању одржавање и поправка механике њихових возила.

Ауто сервис Векић послује више 25 година и својим клијентима нуди услуге одржавања и поправки механике возила. Занатска радња се налази на доброј познатој адреси Гаврила Принципа 12, у Бачкој Паланци.


Ауто сервис Векић брине о вашим моторима, мењачима, диференцијалима, комплетним траповима и огибљењу, а такође се баве и електриком возила везано за моторе, мењаче, кочнице и климатизацију возила.

Квалитет и поузданост наших услуга гарантују сигурност вашег возила и удобност ваших вожњи.

Посебно се издвајају по услугама сервиса и поправке климатизације на возилу, као и дезинфекцији исте. Такође су усавршили врши комплетну репарацију задње торзије за Peugeot и Citroen возила. Поред тога, увек имају на стању Xенон сијалице, обичне сулфатне сијалице и брисаче за ветробранска стакла.

Дођите у Ауто сервис Векић и уверите се у квалитет наших услуга. Ваше поверење је наша највећа награда. 

Мото ауто сервиса Векић је „Квалитетна услуга по повољним ценама“. Њихов фокус је на поштовању рокова и поузданости у раду, што им је донело поверење и верност многих задовољних клијената већ скоро 3 деценије.

Уз употребу најновије технологије и оригиналних резервних диелова, ваше возило је увиек у најбољим рукама.

Радно време: Понедељак-Петак од 09:00 – 17:00 часова

Субота: од 09:00 – 13:00 часова

Контакт: 064 137 82 23

: [email protected]

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here