Марко Калајџић – Ваш најбољи водич за банкарске услуге

Уколико се питате где да подигнете кредит, како и где да рефинансирате кредит и како да донесете одлуку о финансијским позајмицама, на сва ова питања Марко Калајџић има одоговоре, а његове услуге су апсолутно бесплатне.

Чињеница је да се сви суочавамо са финансијским изазовима, и то веома често, а немамо објективне информације о тренутном стању на финансијском тржишту, као и некога ко би нам помогао у доношењу одлуке око избора кредита. Марко Калајџић управо то ради, а његова услуга вас неће коштати ништа. Као искусни банкар, Марко ће вам помоћи да доносете одлуке које ће позитивно обликовати вашу финансијску ситуацију.

20 година искуства у банкарству 

Марко доноси са собом импресивних 20 година искуства у банкарству, са широким спектром вештина од менаџмента до одобравања кредита и рада са малим предузећима. Његова посвећеност помагању појединцима и малим предузећима у доношењу одлука о кредитном задуживању поставља га као кључног играча у домену финансија на овим просторима.

Како вам Марко може помоћи?

Кредитно саветовање: Разговарајте са Марком ако вам је потребан готовински кредит, додатни кеш уз постојећи кредит или ако желите да смањите месечну рату без новог задуживања. Уколико имате кредит са променљивим каматним стопама и желите да пређете на фиксну камату, без додатних трошкова, позовите Марка.

Саветовање око најбољег решења за вас: Са више од две деценије у различитим секторима банкарства, Марко има јединствено искуство које користи како би пронашао најбоље решење за сваког клијента. На пример, уколико имате фирму и планирате да се задужите за обртна средства или ради инвестиције, урадиће анализу које је најбоље решење за ваш нови пословни изазов.

Ви не плаћате услуге које ће вам бити пружене

Цео концепт је једноставан. Услуге Марка Калајџића за све његове клијенте су апсолутно бесплатне. Он ће се потрудити да за вас нађе најбоље решење, а своје услуге неће наплатити од вас.

Ми смо разговарали са Марком Калајџићем на тему проблематика које су честе и са којима се често сусретао у свом дугогодишњем раду. Издвојили смо две ситуације како би приближили грађанству који је то начин на који вам Марко може помоћи.

Примери конкретне ситуације финансијске проблематике: 

Ситуација 1.

Имате 46 година, у сталном радном односу сте и имате активан кредит и кредитну картицу у отплати.

– У овом случају месечне обавезе за кредит и картицу отплаћујете, али вам те месечне обавезе представљају велико финансијско оптерећење.
У оваквим ситуацијама постоји више опција које вам могу растеретити месечне обавезе. Можете рефинансирати обавезе повољнијим кредитом са истим роком отплате а месечне обавезе могу бити знатно мање, имате опцију да рефинансирате само кредитну картицу са истим ефектом, а у неким ситуацијама можете доћи и до додатне готовине, а да се ваше месечне обавезе не повећавају.

За сваку појединачну ситуацију, изабраће се најбоље решење из понуда више водећих банака.

Ситуација 2.

Имате 25 година, 6 месеци стални радни однос код тренутног послодавца, до сада нисте имали задужење код банака и сада вам је потребна готовина.

– Помоћи ћу вам да одаберете најбоље услове из понуде банака са тржишта, и потрудићемо се да то буде и без трошкова које банке често наплаћују приликом одобрење кредита. Укратко, сваки појединачни захтев ће резултирати најбољом могућом понудом.

У времену када је сваки финансијски корак од суштинског значаја, Марко Калајџић  вам може помоћи да навигирате кроз велики број банкарских опција.

Сарадња са водећим банкама: Марко не само да пружа савет, већ и гарантује најповољније услове кроз сарадњу са водећим банкама на тржишту.

Прилагођена и лична услуга приликом одабира најбоље понуде:

Како контактирати Марка:

Обратите се Марку путем телефона, е-маила или Вибер-а.

063 1055 630

[email protected]

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here