НОВО У ГРАДУ: Украси за торте „Perla Iva“

Откријте чаролију креативног декорисања торти. "Perla Iva" ће вам помоћи да остварите све своје слатке визије.

На радост родитеља, деце, као и свих наших суграђана, у децембру је отворена специјализована продавница „Perla Iva“ која се налази у Шафариковој улици на броју 52 у Бачкој Паланци. 


„Perla Iva“ je рај за љубитеље слаткиша и мајсторе посластичарства! Ова специјализована продавница пружа све што вам је потребно да унапредите своје слатке креације и претворите сваки тренутак у праву посластицу.

Асортиман који нуди продавница „Perla Iva“ је широк и разнолик, и код њих можете пронаћи:

  • Јестиве и нејестиве фигурице за торте
  • Фондан у свим бојама, као и фондан фигуре
  • Шлагови, ароме, шећер у праху
  • Краљевска глазура, глукозни сирупи, изомалт
  • Боје за шлаг, за фондан, као и течне и прашкасте боје
  • Боје за чоколаду и масне дезерте, фломастере са јестивом бојом
  • Декорације – јестиве перлице, штрас, седеф, кристали.

Уколико вам је за резализацију ваших слатких уметничких дела потребан материјал, овде имате све. Кокоси у бојама, ароме, боје, перлице, велики избор украса за торте, јестивих слика, чоколадни дискови, декорација за колаче и торте које ће вас одушевити.

Јестиви штрас и седеф у праху доносе магију на сваки колач, а лизалице које продају ће одушевити свако дете својим изгледом и укусом.

Пружају вам безброј могућности за персонализацију торти. Било да је у питању дечији рођендан, прослава дипломирања или венчање, нуде вам разнолики избор фигурица омиљених јунака из цртаних филомова или бајки, које ће употпунити сваку торту и учинити је још привлачнијом. 

Савршено паковање за ваше савршене посластице.

Поред асортимана за декорисање и израду дезерта, у њиховој понуди су и кутије за колаче, као и сталци и луксузне подлоге за торте.  Ваша торта ће изгледати и укусити се још боље уз њихову елеганцију и практичност. Код њих можете пронаћи практичне корпице за мафине, штапиће за попсе, топере за торте и мафине и елегантне кутије за торте.

Ако желите да организујете забаву – имају све за вас!

Учините сваку прославу незаборавном уз party програм који обухвата шарене капе, трубице, тањириће и свеће, салвете, украсе, балоне који ће употпунити ваше славље, као и дезертне чаше за додатну софистицираност. Код њих можете купити торте од картона које су идеалне за прославе дечијих рођендана у вртићима.

„Perla Iva“ није само продавница – то је место где сласт постаје уметност! Посетите их и истражите слатке могућности које вам нуде. Ваша сласт долази прва, а уз Perlu Ivu, сласт постаје право задовољство за непца и очи!

Откријте чаролију креативног декорисања торти. „Perla Iva“ ће вам помоћи да остварите све своје слатке визије.

Контакт: 

За више информација и актуелности, пратите их на друштвеним мрежама :

Инстаграм : ukrasi_za_torte_

Фејсбук : PERLA – Iva

Понедељак-Петак : 09:00 -17:00

Субота: 08:00-14:00

 Адреса и контакт : Шафарикова 52, Бачка Паланка 064 4183062

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here