Жетва 2022 – Житопродукт ће откупљивати, складиштити и сушити кукуруз по најбољим условима

Житопродукт спрема најповољније услове пред предстојећу жетву кукуруза

1457

Житопродукт доо ће и ове године вршити откуп меркантилног кукуруза за потребе прераде у својим капацитетима. Како најављују у Житопродукту откуп ће пратити брзо плаћање са најбољом ценом. Такође вршиће се и услуге складиштења и сушења по најповољнијим ценама.

Дневне цене у откупу кукуруза можете пратити на инстаграм профилу zitoprodukt_asatrading

Сви заинтересовани могу да се јаве на контакт:

063 870 4903 (Владимир Рудић)

Радно Време: 06-22

Адреса: Југословенске армије 1, Бачка Паланка

Инстаграм: zitoprodukt_asatrading

Укратко о Житопродукту

Компанија Житопродукт д.о.о. основана је 1880. године, а у садашњем облику активна је од 1960-их. Током свог развоја, компанија је у потпуности посвећена технолошком развоју, у који је несебично улагала.

Житопродукт д.о.о. је функционално организован као савремени систем спреман да одговори на све изазове у домену регистрованих активности.

Основна делатност предузећа је прерада и млевење кукуруза. Ове радње дају следеће производе: spezzato, кукурузни гриз – гранулација до 1.180мм, кукурузно брашно, палента и кукурузно сточно брашно.

Фокус пословања је сушење и складиштење житарица, и Житопродукт складишног капацитета од 22.000 тона житарица је вишедеценијски партнер пољопривредних произвођача, и трговаца житарицама. Близина сировинске базе чини локацију још атрактивнијом.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here