Срби пошли из Грчке аутом, украли им га док су били на паузи

Извор: Илустрација (pixabay.com)

Чини се да су овога лета Срби у Грчкој на мети лопова, јер су две породице за мање од 24 часа остала без аутомобила, а једна девојка без ранца.


Једна породица, само што је стигла на свој одмор у Пефкохори и сместила се, приметили су да нема њиховог аутомобила. Како је навео њихов пријатељ у једној Фејсбук групи случај су пријавили полицији, али нико није изашао да изврши увиђај.

– Бела toyota rav4, новија, крушевачких таблица, ако неко примети, нека јави на овој групи, био бих му захвалан – написао је дечко.

Други случај забележен је у Солуну на паркингу познатог грчког трговачког ланца, где је породица враћајући се кући са одмора стала у краћи шопинг, а украден им је аутомобил са све стварима.

– Украли су нам ауто са све стварима унутра, ауто је марке kia sportage, крагујевачке регистрације, пријављено је полицији, али још увек ништа.

Једна девојка је у Неа Флогити такође доживела непријатност, када јој је украден ранац са све пасошем и личним документима.

Испод њихових објава у групи народ је, мале је рећи, бесан: “Ужас”, “Шта се ово догађа у Грчкој ове године”, “Не може човек ни на одмор да оде како треба”.

Неки од корисника поделили су и своја не тако лепа искуства: “Чуо сам приче за тау радњу јос маја када сам одлазио. Приметио сам да ниједна кола која су била паркирана нису била празна, увек један човек унутра, то ми било чудно на тренутак, а сад и знам зашто”.

У потрагу за украденим возилима од све муке укључили су се и Грци, који су делили фотографије несталих возила.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here