ČSK Pivara spremna za gostovanje Sinđeliću

877

Fudbaleri ČSK Pivare startuju ovog vikenda u Prvoj ligi, očekuje ih težak meč u Beogradu protiv Sinđelića.

Istina, spremali su se Čelarevčani skoro šest nedelja, odigrali desetak prijateljskih utakmica, boravili dvanaest dana na Zlatiboru, promenuli dosta igrača, a kada se sve uzme u obzir i karte promešaju nikome, pa ni treneru Trivi Iliću nije još uvek jasno šta može očekivati ove jeseni od svoga tima, a posebno na startu prvenstvene trke.

Vukasović se predomislio

Po treći put je ovog leta napadač i vrsni strelac Mladen Vukasović stigao u Čelarevo. Ovoga puta posle šest meseci provedenih u Surdulici gde se, nažalost, nije naigrao fudbala. Obavio je pripreme, bio na Zlatiboru, odigrao dosta prijateljskih utakmica, a onda pre par dana nestao preko noći. Pristupio je Odžacima.

– Malo neozbiljno i sa njegove strane i od naših pojedinih rukovodilaca koji su mu verovali, a znaju da je nemirnog duha. Umesto da odmah potpiše za klub i da ga registruju pustili su ga da se sa njima poigrava i na kraju nas je izigrao – kaže Ilić.

„Tim je izmenjen u velikoj meri, dosta je igrača otišlo, dosta ih je došlo.No, čini mi se da je ovaj sastav bolji u odnosu na prethodni i da će biti tvrd orah za sve protivnike. Imamo fizički jake i spremne igrače, pomalo još uvek i neafirmisane, željni su dokazivanja i za neke od njih ova jesen biće prelomna u daljoj fudbalskoj karijeri. Nadam se dobrim igrama i berićetnoj jeseni – kaže šef struke Trivo Ilić. Generalna proba prošle subote u Inđiji i pobeda protiv konkurenta iz lige sa 1:0 je uspela, više po rezultatu nego po igri. – Imamo i par superligaških igrača koji su došli u ovom prelaznom roku. Sinđelić je uglavnom ostao u neizmenjenom sastavu, a naši međusobni susreti su uvek bili puni neizvesnosti. Jesenas kod nas nerešeno, u Beogradu zaslužena pobeda domaćina, ali dobro je da kod Sinđelića imamo jednog dobrog i iskrenog sportskog prijatelja, da se u Beogradu uvek osećamo kada igramo kao da smo kod kuće, a oni isto tako kada igraju u Čelarevu. Nadam se da će i ova utakmica proteći u takvom tonu, daćemo sve od sebe da izvučemo što povoljniji rezultat, pa ko bude bolji njemu i čestitke „, poručio je Ilić.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here