Bačkopalančan uhapšen zbog pokušaja pedofilije

1
5242

BAČKA PALANKA: Dana 07.08.2018. godine pripadnici MUP-a priveli su T.R. (oko 67) iz Bačke Palanke pod sumnjom da je izvršio dela iz klasifikacije tehnološkog kriminaliteta u pokušaju navođenja maloletnica na nemoralne radnje.

 

Naime, kako BAP VESTI saznaju T.R. je preko socijalne mreže facebook stupio u kontakt sa neimenovanom maloletnicom iz Sremske Mitrovice. Iz početka je komunikacija bila u granicama normalne i svodila se na dodeljivanje komplimenata maloletnici. Nakon izvesnog vremena T.R. je počeo da insistira od maloletnice da se snima i fotografiše naga i da mu prosleđuje snimke.

Maloletnica se obratila roditeljima koji su odmah obavestili policijsku upravu u Sremskoj Mitrovici koji su u zajedničkoj intervenciji sa pripadnicima policijske stanice u Bačkoj Palanci priveli osumnjičenog T.R. koji je sproveden na dalju istragu Odeljenju za borbu protiv visokotehnološkog kriminala u Beogradu. T.R. se do daljnjeg nalazi u pritvoru.

ČUVAJTE SVOJU DECU!

 

1 KOMENTAR

  1. I dalje ove zveri pod inicijalima…hoćemo javni registar pedofila. Jer to nisu ljudi,već zveri i nemaju kao takvi nikakva ljudska prava…drugo: koji su to „normalni komplimenti i komunikacija“ izmedju stramca od 67 godina i maloletnice??? Baš me zanima. Šta je tu normalno?

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here