Zemun – Bačka 2:2 (1:0)

740

ZEMUN: U okviru 9. kola fudbalske Super lige Srbije na Gradskom stadionu u Zemunu sastali su se FK Zemun i gosti OFK Bačka.

Ovaj susret su ekipe dočekale u različitom raspoloženju. Zemunci na krilima dve vezane pobede sa namerom da taj niz i nastave, a Bačkopalančani su nakon dva poraza (od Partizana u gostima i Mladosti na svom terenu) tražili dobru igru sa početka prvenstva.

Zemun je bolje otvorio meč. U 15. minutu na asistenciju Filipa Kukuličića pogodak za domaćina je postigao Slavko Lukić. Minimalnu prednost je domaćin sačuvao do kraja poluvremena. Drugo poluvreme je donelo daleko zanimljiviju predstavu. Bačka je uspostavila inicijativu, koja se brzo isplatila. Srđan Grabež je izjednačio u 62. minutu, a samo šest minuta kasnije Nemanja Mladenović golom u 68. minutu donosi preokret. Usledio je period bolje igre domaćina, koji je krunisan golom Stevana Lukovića u 72. minutu za konačnih

FK Zemun – OFK Bačka 2:2 (1:0)

Sledeće 10. kolo Super lige Srbije je na programu narednog vikenda. Bačka će dočekati ekipu Rada, a Zemun gostuje u Novom Sadu ekipi Proletera.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here