Ove devojke su za velika dela – veliki uspeh pionirki OK Panonija

2653

OK Panonija se plasirala na završni turnir pionirskog prvenstva Vojvodine među 4 najbolje ekipe

Pionirke OK Panonije ostvarile su još jedan veliki uspeh savladavši i u drugoj utakmici četvrtfinala pionirskog prvenstva Vojvodine ekipu Kleka rezultatom 3:0. Ovim rezultatom su postale 1. ekipa od ukupno 4, koja će igrati na finalnom turniru pionirskog prvenstva Vojvodine.

Ekipa Panonije je dominirala tokom celog meča. Klek je jedino u prvom setu imao blagu rezultatsku prednost, ali samo do sredine seta. Palančanke su ipak sigurnom igrom preokrenule rezultat i ovaj set mirno privele kraju. U drugom i trećem setu sigurnom igrom i dominacijom OK „Panonija“ je došla do ubedljive pobede i sjajnog uspeha u ovoj sezoni.
„Čestitam mojim odbojkasicama na velikoj pobedi. Takođe čestitam i protivničkim igračicama na dobroj partiji i požrtvovanošću koju su pokazale. Ispravili smo sve nedostatke koji su se pokazali u Kleku. Zato je  pobeda i bila ubedljiva.
Sada nam ostaje da odigramo finalni turnir koji ni malo neće biti lak, ali na njega idemo sa velikoj ambicijama“, istako je trener OK „Panonija“ Stevan Nikolajević.
Sastav: Milanović, Đurković, Vojinović, Malivuk, Porobić, Zelenović, Kolbas, Dimitrić, Zorić, Galić, Ninković i Radovanov.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here