I nekompletne pobeđuju

Druga liga - sever za košarkašice

836

Petnaesto prvenstveno kolo Druge ženske lige – Sever po mnogo čemu ostaće upamćeno za tim „Čelareva“.


Naime, trener Čelarevčanki Milkan Mrđa nikad nije imao toliko problema oko sastava ekipe, a „malene“ su ipak zabeležile ubedljivu pobedu. Nedostajale su ponajbolje, Marija Radošević koja je povređena još u decembru prošle godine, zatim Teodora Popović koja je stigla povređena sa priprema juniorske reprezentacije Srbije, pa Đumićeva i da ne nabrajamo sve redom.

Ali ni protivnik nije bio za strahovanje. Tim „Karađorđeva“ iz Banatskog Karađorđeva savladan je sa 97:32 (35:8, 21:9, 20:4, 21:11) što govori o lakoj i ubedljivoj pobedi domaćih igračica.

[wonderplugin_slider id=13]

 

Ostale su Čelarevčanke i dalje na trećem mestu, ali i utakmicom manje od vodećeg tandema na tabeli i na najboljem su putu da se domognu plej ofa za prvaka lige. Ali…

– Jedva sam skrpio tim od deset košarkašica, a kako stvari stoje neće biti bolje ni u narednom kolu u Srbobranu gde igramo sa konkurentom za visok plasman – domaćom istoimenom ekipom. Pored nekoliko povređenih i košarkašica pod virusom, ove nedelje nam se razbolela i najbolji strelac Nikolija Jovanović, a do subote ko zna šta još može biti. Tako će nam put u Srbobran biti put u neizvesnost po prvi put u ovom prvenstvu, zabrinut je trener košarkašica „Čelareva“ Milkan Mrđa.

U pobedi protiv „Karađorđeva“ igrale su: Kecman 4, Medić
2, Marjanović, Jovanović 37, Knežević 10, Šarac 12, Mirković, Činčurak 2, Pojužina 19, O. Radošević 11.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here