Uskoro rekonstrukcija graničnog prelaza Neštin

2838
Foto: mapio.net

BAČKA PALANKA: Članovi Opštinskog veća na jučerašnjoj sednici doneli su odluku o izradi plana detaljne regulacije za granični prelaz Neštin.


Kako stoji u tekstu plana, cilj je da se ovaj granični prelaz rekonstruiše i modernizuje kako bi pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave carine bolje i kvalitetnije obavljali poslove granične kontrole. Takođe, planira se i povećanje saobraćajne protočnosti, ali i definisanje pravila uređenja, građena i načina korišćenja zemljišta.

[wonderplugin_slider id=174]

 

Naručilac ovog plana je Republika Srbija pa će i sredstva za izradu plana obezbediti Republička direkcija za imovinu Republike Srbije. Nosilac izrade plana je Odeljenje za urbanizam i građevinarstvo Opštine Bačka Palanka, a plan će izraditi JP „Urbanizam“ iz Kragujevca.

Ovaj nacrt odluke pre usvajanja na skupštini ide na Javnu raspravu koja će se održati od 28. novembra do 17. decembra. Nacrt odluke biće predstavljen na javnoj prezentaciji koja će se održati 29. novembra u velikoj sali Opštine Bačka Palanka sa početkom u 12.00 časova.

[wonderplugin_slider id=181]

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here