U OFK „Stari grad“ počele pripreme za novu sezonu u Vojvođanskoj ligi

Pogledi uprti ka višem rangu

BAČKA PALANKA: Pod rukovodstvom Marka Neštickog, šefa stručnog štaba, fudbaleri OFK „Starog grada“ su početkom jula započeli pripreme za novu sezonu.


Palančani se pripremaju za predstojeće takmičenje u Vojvođanskoj ligi – Sever, ali još očekuju da se kao drugoplasirana ekipa iz protekle sezone ipak nađu u društvu srpskoligaša.

„Mi se pripremamo za takmičenje u VFL – Sever, mada smo na osnovu plasmana u protekloj sezoni – osvajanja drugog mesta, zaslužili da se takmičimo u Srpskoj ligi Vojvodina. Konačna odluka još nije doneta, a ako se nađemo u višem rangu imamo sve uslove da se u njemu takmičimo. U tu svrhu smo obavili i obavljamo određene radove na našem stadionu“, kaže Marko Nešticki, šef stručnog štaba OFK „Stari grad“ i nastavlja:

„Kompletne pripreme ćemo obaviti u Bačkoj Palanci. Prva nedelja će biti uvodna, a nakon toga sledi šest nedelja izuzetno napornog rada. U pauzi između dve sezone naše redove su napustili golman Stojčević („Sloga Vuteks“ Vukovar), a želju za odlaskom iz našeg kluba izrazili su Valentik, Leđanac i Gnjatović. Sa druge strane, došli su doskorašnji igrači OFK „Bačke“ Stojanović koji igra na poziciji špica, golman Mitrović i štoper Vujić. Ovo nije konačan spisak dolazaka, pokušaćemo da se pojačamo u veznoj liniji. Donekle nam problem prave bonus igrači, ali ćemo to sigurno rešiti do starta sezone. Golman Tankosić će obavljati dvostruku ulogu, braniće i treniraće golmane. Naše ambicije su stalno iste, bez obzira u kom rangu se takmičimo. One su uvek najviše“.

 

[rev_slider alias=“norland-novi-„][/rev_slider]

 

Stručnom štabu bačkopalanačkog vojvođanskog ligaša koji čine Marko Nešticki, Miroslav Pavlović i Marko Komosar se od ove sezone priključio Milan Mitrović.

Do starta prvenstvene trke Palančani će odigrati nekoliko kontrolnih utakmica, sa „Slogom“ iz Erdevika, zatim sa „Feniksom“ (bivšim „Bratstvom“ iz Prigrevice) i sa „Radničkim 1918“ iz Ratkova. Generalna proba je sa ekipom „Jedinstvom“ iz Gospođinaca.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here