Stonoteniserke Tikvare u višem rangu

STK "Tikvara" Bačka Palanka

121

BAČKA PALANKA: Naredne sezone stonoteniserke „Tikvare“ iz Bačke Palanke takmičiće se u Drugoj ligi – grupa Vojvodina.

Veliki uspeh ostvaren je već posle godinu dana postojanja seniorske ekipe ovoga mladog kluba, koji je osnovan pre pet godina.

Do prvog mesta u Vojvođanskoj ligi Bačkopalančanke su stigle u konkurenciji deset timova, u 15 kola zabeležile su maksimalan broj pobeda, a onda je prvenstvo prekinuto. Takmičarska komisija donela je odluku da Tikvara plasira u društvo drugoligaša, što je bila logična odluka s obzirom da su ubedljivo bile prve. Ekipu Tikvare predvodila je kapiten Miljana Seja Kapelan, a pored nje klupski dres nosile su Milana Nedeljkov, Stanislava Stošić, Miona Gajić i Radovinka Radanović.

[rev_slider alias=“norland-novi-„][/rev_slider]

 

– Divan je osećaj kada se uđe u viši rang takmičenja. Ali, nećemo da ostanemo na tome, naše ambicije su da osvojimo prvo mesto u Drugoj ligi i da se dogodine plasiramo u Prvu ligu. I u sledećoj sezoni nastupaćemo u istom sastavu, jer pobednički tim se ne menja – kaže predsednik kluba Dragan Kapelan.

Zasluge za veliki uspeh devojaka sa Dunava pripadaju sportskom direktoru Milanu Fodori i treneru Radoslavu Nikoliću, kao i lokalnoj samoupravi.


Pogledaj: Trijumf Miše Papa na međunarodnom turniru „Senćanska bitka 1697“


 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here