Bačka pružila odličnu partiju, crno-beli ipak do bodova!

166
Foto: FK Partizan

Tim Partizana je bio domaćin ekipi Bačke u okviru 9. kola Linglong Superlige Srbije. Utakmica je počela od 18:00h u Beogradu. Na poluvreme se otišlo bez golova na obe strane.


Crno-beli su imali više udaraca na gol protivničkog čuvara mreže, ali ni Bačka nije ostala „dužna“. U 16. minutu zapretio je Lazar Marković! Šutirao je u donji desni ugao, ali je golman Aleksa Milojević odlično reagovao.

Gosti su najbolju šansu stvorili u 36. minutu kada je Luka Ratković izašao sam pred golmana Popovića. Pokušao je da ga lobuje, ali mu to za malo nije uspelo. U ekipi Partizana pokušavali su još Suma i Sadik u nekoliko navrata, ali nisu bili dovoljno precizni.

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

 

Domaći su odlično otvorili drugo poluvreme! Već u 50. minutu utakmice Sadik je zatresao mrežu golmana Milojevića. Nastavio je Partizan sa ofanzivom. Nije se dugo čekalo na novi gol jer je autogol postigao Tomović u 61. minutu. Bila je to već ozbiljna prednost za Partizan!

OFK Bačka se nije predavala! Uspeli su gosti da smanje rezultat. U 78. minutu Krsto Đorđević je postigao predivan pogodak!

Do kraja utakmice nije bilo promene rezultata. Partizan se ovom pobedom vratio na drugu poziciju dok Bačka zauzima 16. mesto na tabeli.


Pogledaj: Fudbalerke OFK „Bačke“ odigrale prvi prvenstveni meč

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here