Odbojkašice Panonije srušile favorizovane Valjevčanke

588

OK Panonija – OK Valjevo 3:2
(22:25, 24:26, 25:20, 25:22,15:10)

  • Bačka Palanka: SC „Tikvara“
  • Sudije: Divijački,Vranić
  • Panonija: Badanjac, Majkić, Gavranović, Vasić, Đurković, Jovanović, Stanojev, Stojanović, Mandić, Kolbas
  • Valjevo:Simić, Petaković, Pantelić, Maksimović, Bebić, Ristivojević, Čelić, Zarić, Simeunović, Beljić

U šestom kolu prve „B“ – Banka poštanske štedionice lige, sastale su se domaća ekipa Panonije i gostujuća ekipa Valjeva. Gošće do ovog kola ne znaju za poraz, pa su važile za apsolutnog favorita u ovom susretu. Nisu tako mislile domaće odbojkašice, te su nanele prvi poraz ekipi iz Valjeva u dosadašnjem delu prvenstva.

Prva dva seta osvajaju gošće, ali teže nego što je bilo ko očekivao. Videvši da mogu da se nose sa favorizovanim protivnikom, Bačkopalančanke su pružile najbolju partiju u dosadašnjem delu prvenstva, te osvajaju naredna dva seta. Žestok otpor domaćih je poljuljao samopouzdanje Valjevčanki, pa je odlučijući peti set zasluženo pripao odbojkašicama iz bačke ravnice.

[rev_slider alias=“norland-novi-„][/rev_slider]

 

Trener Panonije, Šatora je posle meča izjavio:

„Čestitao bih mojim igračicama na zasluženoj pobedi koja je plod napornog rada kroz trenažni proces. Nije lako vratiti se u meč posle deficita od dva seta, ali smo sebi i drugima pokazali da je i to moguće. Polako dobijamo na samopouzdanju, podižemo nivo igre, pa sam siguran da ćemo biti „tvrd orah“ rivalima, pogotovo na domaćem terenu. Pohvalio bih Milicu Majkić za odličnu organizaciju igre. Takođe raduje povratak Marine Jovanović, nakon povrede šake, kao i njena dobra igra“.

U narednom sedmom kolu, Panonija gostuje ekipi Radničkog iz Kragujevca a utakmica je na programu predstojećeg vikenda.


Pogledaj: Nova pobeda odbojkašica Panonije

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here