Uspešni nastupi obe selekcije OK Panonija

Pionirke na korak do četvrtfinala Pionirskog prvenstva Vojvodine. Seniorska ekipa OK Panonija nastavlja sa odličnim igrama.

Seniorska ekipa nastavlja sa odličnim igrama

SREMSKA KAMENICA: U XIII kolu Druge lige Srbije OK Panonija je na gostujućem terenu, u direktnom duelu za preuzimanje petog mesta na tabeli, porazila domaćina OK „Lavice“ rezultatom 3:0.

Utakmica je odigrana u petak (9.02.) u poprilično nezagrejanoj sali Edukonsa u Sremskoj Kamenici. Odbojkašice Panonije su u sva tri seta, uprkos tome sto su Lavice diktirale tempo igre, uspevale da u završnicama preokrenu rezultat u svoju korist. U trećem setu je domaćin poveo sa čak 20:12, ali su gošće velikom upornošću, istrajnošću i strpljenjem privele utakmicu kraju maksimalnim rezultatom 3:0.

„OK Panonija iz utakmice u utakmicu prikazuje sve zreliju i odgovorniju igru, sa sve manje grešaka, a sve više strpljenja u nadigravanju sa protivnikom. Čestitam svim devojkama na pobedi,a izdvojila bih i pohvalila igru Milice Knežević i Ivane Zorić. Milica je u presudnim momentima utakmice preuzimala odgovornost i bila pokretač ekipe. Ivani servisi su u trećem delu igre, od rezultata 20:12 za protivnika, pa do samog kraja utakmice, doveli do preokreta i pobede bez izgubljenog seta.“ – izjavila je za BaP VESTI trener Nataša Borki.

Pionirke na korak do četvrtfinala Pionirskog prvenstva Vojvodine

NOVI SAD: Pionirke Panonije su u subotu (10.02.) gostovale vršnjakinjama iz ekipe Dunav Volley-a, i tom prilikom zabeležile svoju 2. pobedu u grupi V, pionirskog prvenstva Vojvodine.

„Zadovoljan sam maximalnom pobedom od 3:0. Malo smo grešili, što se pokazalo i na rezultatu. Sve odbojkašice su dobile priliku da igraju i iskoristile je. Sledeće kolo, igramo sa ekipom Banatskog Novog Sela. Upravo ta utakmica će nam biti ključna za prolazak u četvrtfinale pionirkog prvenstva Vojvodine“ – izjavio je trener Stevan Nikolajević.

Panonija je domaćin ovog meča, ali još nije poznat tačan termin odigravanja.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here