Dodeljene Oktobarske nagrade Opštine Bač

Obeležen Dan oslobođenja Bača

331
Foto: Opština Bač

BAČ: Povodom obeležavanja Dana oslobođenja Bača, u petak 22.10. u Velikoj sali zgrade Narodne biblioteke „Vuk Karadžić“, na svečanoj sednici Skupštine opštine Bač, dodeljene su Oktobarske nagrade ovogodišnjim laureatima.


Nagrada opštine Bač ove godine je dodeljena Mesnom odboru Crvenog krsta Bođani za humanitarni rad. Posebno javno priznanje opštine Bač dodeljeno je Oliveri Jelić takođe za humanitarni rad. Posebno javno priznanje opštine Bač za muzičko stvaralaštvo otišlo je u ruke profesora Dr Juraja Suđija. Sportsko priznanje za vrhunske rezultate u oblasti sporta dodeljeno je dizaču tegova Stevanu Vladisavljevu. Opština Bač dodelila je Sportsko priznanje Klubu dizača tegova „Herkules“ za zapažene rezultate trenera Zorana Pantelića.

Nagrade su uručili predsednik opštine Bač dr Steva Panić i predsednik Skupštine opštine Bač Dragan Amidžić.

Prigodnim programom koji su upriličili članovi Kulturno-umetničkog društva „Mladost“ Bač, osnovne škole „Vuk Karadžić“ Bač i Literarno-muzičkog udruženja „Sveti Sava“ iz Vajske obeleženo je 77 godina od pobede nad fašizmom.

Svečanosti su osim predstavnika lokalne samouprave u Baču, odbornika SO Bač i predstavnika ustanova i institucija, prisustvovali i gosti iz: Novog Grada, Bačke Palanke, Grada Novog Sada, Bačkog Petrovca i Beočina.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here