Vukovci na prijemu u Opštini Bač

Ove godine je u opštini Bač ukupno 15 đaka iz osnovnih škola i jedna učenica iz srednje škole ponelo Vukovu diplomu

604
Foto: Opština Bač

Najbolji đaci za školsku 2020/2021. godinu, nosioci Vukove diplome bili su u četvrtak 10.06. na prijemu u Svečanoj sali zgrade Opštine Bač.


Dočekala ih je zamenica predsednika opštine Bač, Marina Balaban i pomoćnik predsednika opštine Nikola Vuletić i tom prilikom im čestitali na postignutom uspehu.

„Ova nagrada vas, sigurna sam veseli, ali i obavezuje da samo upornošću i značajnim kako đačkim tako i ljudskim osobinama istrajete na putu vašeg formalnog obrazovanja i vaspitanja. Još jedanput vam upućujem najiskrenije čestitke jer ste ka uspešnoj budućnosti prešli veliki korak. Ubeđena sam, da vam predstoje veliki kako školski tako i poslovni i privatni uspesi, jer ćete sutra izrasti u ljude kojima je Vukova diploma bila samo polaznica ka činjenici da u mnogim disciplinama prvi dotrčite do cilja“, istakla je Balaban.

[rev_slider alias=“euro-af-salon-namestaja“][/rev_slider]

 

Ove godine je u opštini Bač ukupno 15 đaka iz osnovnih škola i jedna učenica iz srednje škole ponelo ovu prestižnu titulu.

Među vukovcima koji nam dolaze iz OŠ „Vuk Karadžić“ Bač su: Valentina Bartolović, Valentina Jurković, Sara Milanko, Ljiljana Jagodić, Filip Đukić, Marko Ikač i Filip Zolnjan. Iz OŠ „Aleksa Šantić“ iz Vajske među najboljima su: Sara Zec, Anja Grujić, Nina Bobinac i Ognjen Ranđelović.

Ukupno troje vukovaca je iznedrila i OŠ „Jan Kolar“ iz Selenče i to: Leona Častvana, Alena Slonku i Hajdi Fodor. Osnovna škola „Sveti Sava“ iz Plavne ove godine kao jedinog vukovca ima Dimitrija Nedimovića.

Anđela Dajić jedini je vukovac Srednje poljoprivredne škole iz Bača.

Nagrađenim učenicima dodeljeni su prigodni pokloni.


Pogledaj: Ivanuša: Deci samo ispitane vakcine

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here