Čelarevčani zagledani u opstanak

Fudbaleri „ČSK Pivare“ počeli pripreme za prolećni deo prvenstva

626

Fudbalski trećeligaš iz Čelareva – „ČSK Pivara“, počela je pripreme za nastavak prvenstva u okviru Srpske lige – Vojvodina.


Milan Mitrović

Čelarevčani su na kraju prvog dela zauzeli sedamnaesto mesto na tabeli sa jedanaest bodova pa im tokom nastavka prvenstvene trke predstoji žestoka borba za očuvanje statusa člana Srpske lige.

– Pripreme smo počeli 16. januara. Do kraja pripremnog perioda radićemo jednom dnevno na našem stadionu, a planirali smo da do nastavka prvenstva 9. marta odigramo osam kontrolnih utakmica. Nadam se da ćemo spremno dočekati utakmicu prvog prolećnog kola u Sremskoj Mitrovici sa „Radničkim“, kaže šef stručnog štaba „ČSK Pivare“ Milan Mitrović.

U nastavak prvenstva Čelarevčani ulaze sa samo jednom željom – da izbore opstanak u ligi što sigurno neće biti ni malo lako. Ovo tim pre kada se zna da će na kraju ove takmičarske sezone ligu napustiti četiri ekipe.

– Sve naše želje usmerene su samo u tom pravcu. Svesni smo situacije u kojoj se klub nalazi i naših realnih dometa, ali čvrsto verujemo da možemo do ostvarenja cilja. Mada su do sada našu ekipu pojačala dva fudbalera nadamo se da ćemo do kraja prelaznog roka biti jači bar još za tri – četiri igrača. Na tome rukovodstvo kluba ozbiljno radi i verujem da će u tome uspeti, naglašava Mitrović,

U nastojanjima da prolećni deo „ČSK Pivare“ bude znatno berićetniji od jesenjeg rukovodstvo čelarevskog kluba vredno radi tokom zimske pauze.

– Upravni odbor kluba maksimalno se pobrinuo da imamo optimalne uslove za rad tokom zimskih priprema. Već sada mogu da kažem da je u tome uspeo s obzirom da se sve odvija u najboljem redu. Pored toga, rukovodstvo kluba obavilo je uspešne razgovore sa odgovornima iz „Carlsberg Srbija“, našim dugogodišnjim sponzorom. Zahvaljujući tim razgovorima, čelarevska Pivara će finansijski podržati „ČSK Pivaru“  narednom periodu što će svakako biti od velikog značaja u našim nastojanjima da opstanemo u ligi.

– Bez finasijske pomoći Pivare, naša nastojanja da se u ovoj takmičarskoj sezoni spasemo najgoreg bila bi nerealna. Sigurno da ćemo svi dati sve od sebe da proleće bude znatno berićetnije od protekle jeseni, napomenuo je trener čelarevskih fudbalera.

Mitroviću će u radu pomagati pomogati Miroslav Pavlović i Siniša Čubrilo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here