Đacima na poklon kompleti školskog pribora

2356
Foto: Dnevnik

BAČKA PALANKA: U Osnovnoj školi „Sveti Sava”, inače najstarijoj osmogodišnjoj školi u ovoj opštini, je upriličena svečanost povodom dolaska prvaka.


Prvačići, u pratnji svojih roditelja okupili su se u školskom dvorištu gde ih je pozdravila direktorka Tatjana Kecman i poželela uspeha i zdravlja tokom osmogodišnjeg školovanja u ovoj ustanovi, a pozdravnu reč ispred gradske Mesne zajednice „Centar”, na čijoj teritoriji je ova škola, predsednik Saveta MZ Mišo Ivanović uz pozdrav poželo im je da uz igru i učenje provedu bezbrižne dane tokom školovanja. Učenici starijih razreda priredili su priredbu za goste i nove učenike.

[wonderplugin_slider id=174]

 

– Ove godine u našu školu upisano je 94 đaka prvaka, odnosno formirali smo četiri odeljenja i mi smo zadovoljni što je našu školu izabrao ovoliki broj roditelja – kaže direktorka Kecman.

Mišo Ivanović, predsednik Saveta MZ rekao je da je na inicijativu MZ, a uz razumevanje lokalne samouprave, obezbeđeno preko 110.000 dinara koji su potrošeni za kupovinu kompleta školskog pribora za svakog prvaka. U paketu se našlo 6 svezaka, drvene, voštane i vodene bojice, flomasteri, drvene olovke, zarezači, gumice, lenjir, blokovi, kao i plastelin.

[wonderplugin_slider id=173]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here