Milan Leković prvak Vojvodine

Na ekipnom i pojedinačnom prvenstvu Vojvodine za veterane

659

Kuglaši “Dunava” iz Bačke Palanke ostvarili su sjajne rezultate na ekipnom i pojedinačnom prvenstvu Vojvodine za veterane održanom od 7. do 9. decembra u kuglani “Alimenta” u Novom Sadu.


Trećeplasirani Goran Vekić

U konkurenciji starijih članova, kuglaši bačkopalanačkog “Dunava” su zauzeli prvo i treće mesto što je sjajan učinak. Prvak Vojvodine je kod starijih članova postao Milan Leković sa 646 oborenih čunjeva, a Goran Vekić je srušio 603 čunja i zauzeo treće mesto.

Pored toga, uspešan nastup je imao i Andrija Bisaga koji se u istoj konkurenciji našao na deobi desetog mesta sa Radom Stojkovim iz novosadske “Bačke” sa po 572 oborena čunja.

Kada je u pitanju ekipni plasman, “Dunav” je postao prvak Vojvodine sa ukupno 1.821 oborenim čunjem. U sastavu ekipe su bili Andrija Bisaga sa 572, Goran Vekić 603 i Milan Leković sa 646 oborenih čunjeva. U konkurenciji veterana,“Dunav” je takođe imao jednog učesnika i to Stevana Turija koji se našao na deobi devetnaestog mesta sa Martinom Suhanekom iz “Slavie” iz Kovačice i Milosavom Raičevićem iz “Veteran BMV” iz Vrbasa sa po 520 oborenih čunjeva.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here